Orhei

Orhei pe primul loc printre raioane la infectările cu Covid-19

Ministerul Sănătății a anunțat joi despre decesele a încă două persoane din raionul Orhei provocate de COVID-19.

Potrivit sursei citate este vorba de o femeie de 66 de ani și un bărbat de 62 de ani. Radioorhei.info concretizează că ambii erau internați la Spitalul Raional Orhei cu diferite comorbidități.

Tot ieri s-a anunțat despre confirmarea a 44 de cazuri de infectare cu noul coronavirus în raionul Orhei. De la declanșarea pandemiei în raionul Orhei au fost înregistrate 119 decese provocate de COVID-19, la acest capitol Orheiul plasându-se pe primul loc în republică printre raioane.

Potrivit Ministerului Sănătății  bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 181 886.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker