RezinaSocial

Mărţişorul bate la uşă

Sărbătoarea Mărțișorului la Rezina se va desfășura în format online – aşa a decis Comisia Raională Extraordinară de Sănătate, deoarece în oraș și în câteva localități rurale a fost declarat cod roșu în sănătatea publică.

După cum relatează site-ul consiliu.rezina.md, angajații din cultură vor pregăti spectacole, le vor filma, după care în format video le vor posta pe rețelele sociale. În context, conducătorilor instituţiilor de cultură li s-a fost recomandat să-și deschidă pagini pe Facebook.

Totodată, în Palatul raional de Cultură „Nicolae Lupov”, pe 27 februarie, se va desfășura o șezătoare cu genericul „Eu sunt neam de moldovean, alt pământ pe lume n-am”, iar pe holul instituției va fi vernisată și tradiționala expoziție a lucrărilor elevilor Școlii de Arte Plastice pentru Copii din Rezina şi o expoziție de mărțișoare colectate timp de mai bine de un deceniu de către lucrătorii bibliotecilor din raion. Doar că nu va fi inaugurată festiv, cu participarea spectatorilor.

În seara zilei de 2 martie, la Palatul raional de Cultură va avea loc un spectacol cu genericul  „Mărțișoare muzicale”, care ulterior va putea fi urmărit şi pe reţelele sociale, menţionează sursa citată.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker