EvenimenteOrhei

În ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou deces de COVID-19 în raionul Orhei

În ultimele 24 de ore a fost înregistrat un nou deces de COVID-19 în raionul Orhei.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate alte 1610 cazuri noi de infectare cu noul tip de COVID-19.

Totodată, au fost înregistrare alte 23 de decese, printre care și o femeie din raionul Orhei. Femeia era internată la Spitalul raional din Orhei, avea 61 de ani și suferea de obezitate, insuficiență cardiacă și hipertensiune arterială.

Printre cazurile noi sunt și trei cazuri de import, iar alte 85 de cazuri noi sunt în rândurile lucrătorilor medicali. În total, în spitale sunt internați 3.465 pacienți confirmați cu infecția COVID-19, dintre care 291 în stare extrem de gravă.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker