Evenimente

Ce crede viceministrul Justiţiei despre optimizarea judecătoriilor

Organele de drept nu trebuie să pună accent pe denunţul infractorilor, ci să aplice metode inteligente, cu probe concludente pentru a demonstra vinovăţia bănuiţilor. Despre asta, dar şi alte aspecte juridice a vorbit Anatolie Munteanu, viceministrul Justiţiei, în cadrul întâlnirii cu primarii, şefii de instituţii publice şi cei din organele de drept din raionul Şoldăneşti.

Viceministrul s-a referit şi la mai multe lacune din legislaţia în vigoare, la reorganizarea judecătoriilor, dumnealui considerând oportună optimizarea instituţiilor respective.

La rândul lor, participanţii la întrunire s-au arătat foarte îngrijoraţi de problemele legate de violenţa în familie, de soarta copiilor lăsaţi fără supraveghere de părinţii plecaţi la muncă peste hotare, alte chestiuni. 

Vizita viceministrului Justiţiei la Şoldăneşti a avut loc conform planului de lucru al Guvernului Republicii Moldova în teritoriu.

Natalia Rotari

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker