Economie

Carburanții s-au scumpit din nou cu 50 de bani

Carburanții s-au scumpit din nou, aceasta fiind a treia majorare timp de o lună.

Mai multe benzinării din țară au afișat astăzi, 24 februarie, prețuri noi la carburanți, scumpirea fiind cuprinsă între 50 și 65 de bani.

Astfel, pentru un litru de benzină Standart A95 va trebui să achităm 18.30 lei, comparativ cu 17.70, iar un litru de motorină a ajuns la 15.60 lei, comparativ cu 14.90 lei. Prețul gazului s-a ridicat practic cu 70 de bani, acum în mediu fiind de 11 lei, comparativ cu 10.35 lei per litru.

Menționăm că din 2019 petroliștii stabilesc singuri prețurile de comercializare a combustibilului.

Zabelinschii Anton

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker