Politic

Maia Sandu: Așa-zisa majoritate nu are nimic în comun cu binele oamenilor

Maia Sandu: ”Așa-zisa majoritate nu are nimic în comun cu binele oamenilor.”

După ce ieri, 23 februarie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional decretul de înaintare repetată a Nataliei Gavrilița, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a susținut un briefing de presă.

În cadrul briefing-ului de presă, Maia Sandu a vorbit despre situația actuală din țară si a declarat că nu va înainta un candidat la funcția de premier propus de majoritatea parlamentară formată între PSRM și Platforma Pentru Moldova.

„Cum să cred că această majoritate le vrea bine oamenilor și va susține un Guvern pentru oameni. Așa-zisa majoritate nu are nimic în comun cu binele oamenilor. În acest Parlament nu există 51 de deputați care să să susțină lupta anticorupție. Nu poți construi o casă puternică pe o fundație putredă. Orice Guvern care va deranja schemele de corupție ale alianței Dodon-Șor-Plahotniuc va fi demis.

Nu am să stau să mă uit cum frăția penalilor nu vrea să lase țara din mână și semnează alianțe la fel de ușor cum și-au umplut propriile buzunare. Nu sunt prizonierul funcției, nu voi fi un președinte comod pentru cei certați cu legea și interesul public”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că ieri, 23 februarie, Curtea Constituțională a declarat neconstituțional decretul președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru desemnarea repetată a Nataliei Gavrilița în funcția de premieri al Republicii Moldova. 

Zabelinschii Anton

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker