EvenimenteOrhei

Pompierii din Orhei la datorie. Au lichidat 2 incendii în 24 de ore

Pompierii din Orhei la datorie. Au lichidat 2 incendii în 24 de ore

DSE Orhei informează despre lichidarea a două incendii din raionul Orhei. Primul incident a avut loc pe 22 februarie în satul Ciocîlteni, raionul Orhei.

O familie a aprins focul în soba locuinței, după care au părăsit casa, lăsând focul nesupravegheat. Ca urmare a defectelor sobei și coșului de fum, a izbucnit un incendiu care s-a răspândit pe toată suprafața casei. Pompierii au fost alertați de către vecini. Ajunși la fața locului, aceștia au intervenit imediat, lichidând incendiu, astfel fiind salvată casa.

Un alt incendiu a izbucnit în or. Orhei, str. Drumul Taberei, în jurul orei 18:30 la 22 februarie 2021, la un depozit de material de construcție. În urma încendiului au ars bunurile depozitate fără a se înregistra victime omenești, informează radioorhei.info.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker