Evenimente

Tatăl șefului IP Teleneşti, găsit mort în Răut

Grigore Vrăjitoru, în vârstă de 63 de ani, din Negureni, tatăl șefului Inspectoratului de Poliţie Teleneşti, Alexei Vrăjitoru, a fost găsit marți dimineaţă mort în Răut. 

Potrivit lui Vasile Cibotaru, procurorul raionului Telenești, Grigore Vrăjitoru a dispărut în seara zilei de 17 noiembrie, corpul neînsufleţit al acestuia, fără urme de moarte violentă, fiind pescuit în râul Răut, în apropiere de Negureni, satul în care locuia bărbatul.

Cauza decesului ar fi fost înecul, a remarcat procurorul, cu referire la expertiza medico-legală preliminară, alte circumstanțe ale tragediei urmând să fie stabilite de anchetă. Asupra cazului a fost deschisă o acțiune penală.    

Grigore Vrăjitoru era cunoscut în localitate ca un om onest și respectat, mai mulți ani a activat ca brigadier în gospodăria colectivă, ne-au comunicat la primăria din localitate. Soţia bărbatului este plecată la muncă în Italia, iar el locuia împreună cu unul dintre cei trei fii ai săi.

                                                                           Reporter “C”

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker