Politic

Spînu: Am reușit să fac o afacere fără scheme de corupție, fără contracte cu statul, fără interese ascunse

Spînu: ”Am reușit să fac o afacere fără scheme de corupție, fără contracte cu statul, fără interese ascunse.”

Secretarul general al Administrației Prezidențiale, Andrei Spînu, a reacționat la investigația realizată de RISE unde se menționează că acesta a activat în mai multe zone offshore.

Spînu a declarat că a a reușit să dezvolte o afacere cinstită, fără acte de corupție și contracte cu statul, iar pentru anul 2020 acesta a achitat impozite la stat în valoare de peste 10 milioane de lei.

Tot ce este relatat în articol ține de activitatea mea de antreprenor. Am început, împreună cu partenerii mei, totul de la zero. Repet ce am spus și în alte comentarii, în toată această perioadă am reușit să fac o afacere fără scheme de corupție, fără contracte cu statul, fără interese ascunse în Republica Moldova și achitând toate taxele.  Am lucrat onest și sincer cu echipa pentru a crea un model de afaceri care să dureze în timp”, a scris secretarul general  pagina sa de Facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker