EvenimenteOrhei

Un minor de 15 ani din localitatea Brăviceni, Orhei, a fost condamnat la 1 an de închisoare

Un minor de 15 ani din localitatea Brăviceni, Orhei, a fost condamnat la 1 an de închisoare.

Minorul recent a fost condamnat de către Judecătoria Orhei, la 1 an privațiune de libertate pentru furt în proporţii deosebit de mari şi răpirea mijloacelor de transport. Tânărul de 15 ani, până în luna decembrie 2019 a figurat în calitate de bănuit în cadrul mai multor cauze penale însă, care au fost încetate conform art. 285 alineatul 2 Cod de Procedură Penală (persoana nu a atins vârsta la care poate fi trasă la răspundere penală).

Pe parcursul a trei ani acesta a comis peste 25 infracțiuni cum ar fi răpiri de transport, jafuri și furturi din avutul proprietarului. Este de menționat că în vara anului 2020 reieșind din faptul infracțiunilor comise de către minor, acestuia ia fost aplicată o brățară la picior cu sistem de monitorizare, însă nici acest fapt nu l-a împiedicat de a-și continua activitatea infracțională, ba chiar mai mult acesta și-a scos de sine stătător brățară după o scurtă perioadă de timp.

De curând minorul fost condamnat la 1 an de închisoare pe un dosar de răpire a unui autoturism însă, după numele acestuia mai sunt 14 dosare pe rol atât la poliție, procuratură cât și instanța de judecată unde la fel va fi sancționat și se va adăuga la termenul de un an pe care-l are la moment.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker