EvenimenteTelenești

Primeniri la Consiliul Raional Telenești

În rezultatul unor reparații, transferuri de decor s-a schimbat aspectul holurilor clădirii Consiliului Raional Telenești.

În locul celor câteva jilțuri au apărut canapele, plante de cameră, a fost schimbată mocheta. În opinia mai multor vizitatori, interiorul a devenit mai familial, mai modern, mai comod.  

După cum ne-a relatat Sergiu Lazăr, secretarul Consiliului Raional, schimbările s-au făcut din mijloace intrabugetare disponibile:

”Demult trebuia să schimbăm mobila veche de prin anii ’50 de pe holuri, garnitura de aluminiu de la ușile de intrare, care după 33 de ani s-a uzat şi iarna pătrundea frigul, iar vara – zăpușeala de afară. La primul nivel am mai adăugat fotolii și o masă, ca lumea care vine pentru tot felul de trebuinţe să aibă unde lua loc, să perfecteze hârtii ori să se pregătească de evenimentul la care au fost invitați. Căutăm să facem acest spațiu mai atractiv, mai prietenos cetăţeanului. Pe pereți și pe coloanele de sprijin vernisăm lucrări ale elevilor Școlii de Arte Plastice”, a remarcat secretarul Consiliului.

Dumnealui a mai adăugat că se preconizează să fie modernizat şi aspectul sălii mari de ședințe, care nu mai corespunde timpurilor: ”Este o moștenire rămasă din perioada sovietică, vrem să schimbăm acea tribună cu scaune așezate mai sus de cele din sală. Scena va fi scoasă, iar locul pentru prezidiu va fi la acelaşi nivel cu sala”, a spus dl Lazăr.

Ion  Cernei   

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker