Social

Se caută un bărbat dispărut

Dna Irina Racu din Saharna Nouă, raionul Rezina, se adresează către toţi cititorii cu rugămintea să fie ajutată să-şi găsească fiul, care a ieşit de acasă pe 9 septembrie c. şi nu se mai ştie nimic de el.

Cel dispărut se numeşte Ion al lui Vasile Racu, are 40 de ani şi suferă de o maladie, care îi poate face dificilă întoarcerea de sine stătător acasă. La momentul dispariţiei era îmbrăcat în şorturi şi cămaşă cu mâneci scurte. Familia are informaţii că ar fi fost văzut, în luna septembrie, în oraşul Chişinău, dar căutările poliţiei şi rudelor deocamdată nu au dat rezultat.

Cine îl recunoaşte şi poate să dea orice detalii, este rugat să telefoneze la 069758126 ori 079158108.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker