Politic

Marian Lupu, despre Igor Dodon: E un candidat periculos, un om periculos

Marian Lupu susține că fostul său coleg de partid de pe vremea când făceau parte din PCRM, Igor Dodon, este „un candidat și un om periculos”.

Declarațiile au fost făcute într-un interviu acordat pentru deschide.md relatează unimedia.info.

„Eu nu întâmplător am spus că Igor Dodon e un candidat periculos, un om periculos. Tocmai pentru că îl cunosc. E un om foarte orgolios, care apelează la orice mijloace pentru a-și atinge obiectivele, obiective care pot fi în defavoarea țării, dacă ne uităm la mesajele lui de campanie dar și la declarațiile făcute îndată după data de 13 noiembrie, în special revenirea la ideea de federalizare a RM.

Rămân la ceea ce am afirmat și spun că Maia Sandu, chiar și cu gafele făcute și lipsa sa de experiență, ar fi fost un președinte mai potrivit pentru contextul actual, eu cred că ea ar fi activat constituțional”, susține liderul PD.

Totodată acesta spune că „Guvernarea și majoritatea parlamentară nu îi vor permite să facă ce vrea cu țara”.

„De la Igor Dodon mă aștept la surprize negative, însă sunt sigur că Guvernarea și majoritatea parlamentară ii vor da răspunsurile potrivite și nu îi vor permite să facă ce vrea cu țara, vom găsi formula potrivită să îl ținem în limitele constituționale. El trebuie să înțeleagă că este președintele Republicii Moldova, nu doar al celor 28% din alegătorii din țară, a mai spus Marian Lupu.

Foto: facebook.com via Igor Dodon

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker