EvenimenteTelenești

A sustras 7 mii de lire sterline și 3 mii de euro şi i-a ascuns în podul casei

Cazul a avut loc la 10 februarie, polițiștii fiind alertați de proprietar. Bărbatul a comunicat că, la aceeași dată, în jurul orei 22.00, revenind din ospeție, a observat urme de pătrundere în casă prin geam, iar din casă i-au fost sustrase mijloace financiare, transmite politia.md.

În urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de către polițiștii din Telenești, suspectul a fost identificat. Acesta este un tânăr de 26 de ani, originar din Brânzenii Vechi, raionul Telenești.

Polițiștii au stabilit că suspectul ar fi pătruns în casă prin forțarea geamului, de unde a sustras bani în sumă de 7 000 de lire sterline și 3 000 de euro.

În cadrul audierilor, suspectul și-a recunoscut vina. Acesta este la prima abatere de la lege și este cercetat în stare de libertate pentru furt, având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt în proporții mari, care, conform legislaţiei în vigoare, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 10 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker