EvenimenteOrhei

Un portmoneu uitat la Brăviceni, găsit de Poliţia din Orhei la Chişinău

O persoană şi-au uitat portmoneul într-o cafenea de la Brăviceni. Portmoneul, în care se aflau acte de identitate, carduri bancare şi 350 de lei, a ajuns la o persoană din Chişinău.

După o plângere depusă la Poliția din Orhei, pormoneul s-a reîntors la proprietar.

După cum relatează radioorhei.infola sfârşitul săptămânii trecute, un bărbat, care luase masa într-o cafenea de la intrarea în satul Brăviceni, a ieșit afară pentru a vorbi la telefon. Mai târziu, acesta și-a dat seama că şi-a uitat portmoneul în camera de baie a cafenelei.

Potrivit IP Orhei, iniţial bărbatul a făcut postări pe o reţea socială, cu rugămintea de a fi ajutat să identifice persoana care i-a luat portmoneul. La începutul săptămânii curente, păgubitul s-a adresat şi la poliţie. În aceeași zi, angajații Serviciului Poliției Criminale din Orhei au întreprins toate măsurile ce se impun în acest sens şi au stabilit ca bănuit este un bărbat de 65 de ani, originar din Chișinău.

Acesta şi-a recunoscut vina și a întors bunurile proprietarului. Pe finalul corespondenței de pe rețeaua socială, pe marginea acestui caz, bărbatul care şi-a recuperat portmoneul s-a arătat mulţumit de operativitatea poliţiei. Acesta a menţionat că pozele unui automobil, pe care el le-a postat anterior, au fost de ajutor la identificarea persoanei bănuite.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker