Util

Horoscop 28 noiembrie-4 decembrie

Berbec: Luna Nouă de marți indică și un nou început în raport cu rudele apropiate ale partenerului sau cu cei dragi ai tăi stabiliți la mare distanță sau peste hotare. Acum ar fi momentul să încercați să vă apropiați mai mult, mai ales dacă v-ați îndepărtat emoțional unii de ceilalți. Este în puterea ta să faci primul pas, deci nu aștepta să preia ei inițiativa în locul tău.

Taur: Luna Nouă de marți caută să-ți transmită și că se cere făcut ceva în ceea ce privește viața de cuplu. Dacă întâmpinați niscaiva probleme în intimitate, poate ar fi cazul să schimbați câte ceva în această privință. Ideal ar fi să găsiți noi metode de a vă recuceri unul pe celălalt, în special dacă sunteți împreună de ceva ani și lucrurile nu mai sunt la fel de spontane. 

Gemeni: Luna Nouă de marți mai poate simboliza, pentru nativii/ele burlaci/țe ale acestui semn, începutul unei frumoase povești de dragoste care se poate întinde pe parcursul unei lungi perioade. Cei/le care sunt implicați/te deja într-o relație de lungă durată ar putea încerca să se poziționeze diferit în cuplu, mai ales dacă lucrurile n-au mers așa cum ar fi trebuit.

Rac: Casa care găzduiește Luna Nouă de marți mai simbolizează și munca, indiciu cum că săptămâna aceasta lucrătoare se arată a fi una destul de solicitantă. Indicat ar fi să-ți organizezi timpul cât mai înțelept, încât să nu te stresezi. Vei face față cu brio avalanșei de sarcini de lucru, dar trebuie să rămâi stăpân/ă pe tine însuți/ăți. Nu dispera deci.

Leu: Luna Nouă de marți se desăvârșește tocmai în casa sănătății  fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care, cel puțin pentru următoarele două săptămâni, ar trebui să te ferești de activitățile care pun presiune inutilă pe picioare, dar și de mâncărurile grase care ți-ar putea provoca o criză hepatică. Atâta timp cât încerci să previi aceste evenimente, totul va fi bine.

Fecioara: Luna Nouă de marți vine ca o binecuvântare pentru nativii/ele acestui semn care sunt în căutarea unui spațiu de locuit ori desfășurat activitate pe care să-l închirieze, achiziționeze ori să-l vândă. Prețul va fi unul satisfăcător, iar condițiile par a fi cele la care se așteptau. Toate par să le meargă bine în ceea ce privește imobiliarele, ceea ce își și doreau. 

Balanţa: Luna Nouă de marți indică faptul că ar fi cazul să aduci unele ajustări comportamentului tău în raport cu rudele tale apropiate. Dacă te-ai îndepărtat de frați, surori, veri și verișoare, acum ar fi cazul să încerci să te reapropii de ei. Relația voastră se poate transforma peste noapte dacă găsești tăria să-ți treci peste orgoliu și să le întinzi mâna păcii. Nu stăruiți în această situație.

Scorpion: În cursul zilei de joi, ai putea pierde controlul, devenind neobișnuit de gelos/oasă și posesiv/ă cu persoana iubită. Acest lucru este o dovadă de neîncredere, fapt pentru care ar trebui să vezi dacă ai motive reale să te îndoiești de persoana iubită sau totul se întâmplă doar în mintea ta. Oricare ar fi situația, cert este că nu ajungi niciunde dacă-l percepi pe cel drag ca pe un bun inalienabil.

Săgetător: Luna Nouă de marți ar putea retrezi interesul partenerului în persoana ta, cu atât mai mult dacă sunteți împreună de ceva vreme și lucrurile s-au cam răcit între voi. Dacă ești burlac/iță, ai putea observa că ți se dă mai multă atenție și atragi mai multe persoane decât de obicei. În cazul în care ești în căutarea unei relații serioase, fii cât se poate de selectiv/ă și nu te mulțumi cu puțin.  

Capricorn: Zilele de joi și vineri pot veni la pachet cu tensiuni între tine și rudele apropiate, cel mai probabil părinți. De cele mai multe ori, lași impresia unei persoane reci și indiferente, fapt care ar putea ajunge să-i calce pe nervi pe cei dragi. Ține numai de tine să te înmoi nițel în raport cu ei. 

Vărsător: Luna Nouă de marți indică faptul că viața ta socială va urma, cel puțin în următoarele două săptămâni, o curbă ascendentă. Fie apar fețe noi în cercurile de persoane pe care le frecventezi deja, fie ajungi tu într-un alt anturaj. Oricare ar fi situația, cert este că întâlnești persoane care-ți împărtășesc viziunile și idealurile, oameni de la care ai de învățat multe lucruri prețioase.

Peşti: Ultimele două zile din săptămână s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună stare de spirit. Cel mai probabil ești ușor abătut/ă și nu-ți găsești locul în compania niciunei persoane care altfel te-ar fi făcut să te simți confortabil. Cu cât conștientizezi mai repede că nu ceilalți sunt sursa senzației tale de alienare, cu atât vei reuși să te reintegrezi în cercurile de persoane apropiate.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker