Politic

Gavrilița: S-ar putea să existe modificări în componența guvernului propus

Gavrilița: ”S-ar putea să existe câteva modificări în componența guvernului propus și în componența programului.

Prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, a declarat că în cazul în care Curtea Constituțională va decide dacă decretul e constituțional, la următoarea prezentare în Parlament ar putea să existe modificări în componența programului și guvernului propus.

Declarații au fost făcute în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova.

Dacă CC va decide că decretul e constituțional, Biroul va decide când mă voi prezenta în fața Parlamentului. S-ar putea să existe câteva modificări în componența guvernului propus și în componența programului. Suntem în discuții cu experți, cu oameni din societate, în baza acestor discuții, propuneri care vor veni s-ar putea să schimbăm anumite aspecte. Este un proces de consultări, un proces interactiv. Această componență va fi prezentată când vom finaliza procesul de consultări”, a declarat Gavrilița.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker