EvenimenteRezina

Un bărbat din Cinișiuți, Rezina, găsit împușcat în cap

Un bărbat de 63 de ani din Cinișiuți, Rezina, a fost găsit împușcat în cap.

Trupul bărbatului a fost găsit în propria locuință de către soția sa, care a alertat poliția. Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00.

Contactat de CUVÂNTUL, Ofițerul de Presă al IP Rezina ne-a relatat că după orele 11, polițiștii din Rezina au recepționat un apel telefonic de la o femeie, care a comunicat că soțul ei de 63 de ani s-a împușcat la domiciliu.

La fața locului polițiștii au stabilit cadavrul unui bărbat cu plagă în regiunea capului, iar în mâna dreaptă avea un pistol ,,Baikal 442” pe care îl deținea legal . Careva aluzii la suicid ultimul nu a făcut niciodată.

Pentru stabilirea tuturor circumstanțelor arma a fost ridicată iar cadavrul urmează sa fie transmis pentru examinarea medico-legală.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker