Politic

Țîrdea catalogat drept propagandist anti-ucrainean și complice al ocupanților ruși

Socialistul Bogdan Țîrdea a fost catalogat drept ”propagandist anti-ucrainean” și ”complice al ocupanților ruși” pe un site ucrainesc.

La rândul său, deputatul socialist nu s-a arătat mirat de cele întâmplate și a declarat că Ucraina înseamnă regimul Zelenskii.

 „Am fost numiți dușmani ai Ucrainei. Bine că nu ai ucrainenilor. Am crezut că Ucraina înseamnă Uniunea Europeană, dar s-a dovedit că Ucraina înseamnă Zelenskii. Îmi cer scuze. Dacă eu sunt complice al ocupanților ruși, voi sunteți complici ai americanilor. Numai că eu fac asta din convingeri, iar voi – pentru bani”, a scris Țîrdea.

Informațiile despre deputatul socialist au apărut pe site-ul Centrului ucrainea de Cercetare a Semnelor de Crime împotriva Securității Naționale a Ucrainei, Păcii, Umanității și Dreptului Internațional, informează agora.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker