Politic

Bugetul pentru anul 2021 planificat de președinție

Președinția și-a planificat bugetul pentru anul 2021.

Pentru anul curent, au fost prevăzute aproximativ 9,2 milioane de lei, de două ori mai puțin decât în 2020, când președintele țării era Igor Dodon.

Conform bugetului planificat, cea mai mare sumă alocată este pentru pentru biletele de avion pentru deplasările peste hotarele țării, aproximativ 800 mii de lei.

Totodată, 650 mii de lei au fost alocați pentru deservirea delegațiilor oficiale străine, iar 530 mii de lei au fost repartizați pentru servicii de cazare pentru delegațiile străine și pentru flori și compoziții florale.

Pentru plata energiei electrice sunt prevăzute 2 448 de milioane de lei, iar pentru gaze 680 de mii de lei. 

Amintim că în 2020, bugetul planificat a fost peste 18 milioane de lei.

494767228-Pga-2021

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker