Politic

Deputat socialist: PSRM și PAS au ajuns la o înțelegere privind alegerile anticipate

Deputat socialist: ”PSRM și PAS au ajuns la o înțelegere privind alegerile anticipate.”

Deputații din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova și cei din Partidul Acțiune și Solidaritate ar fi ajuns la o înțelegere privind alegerile anticipate.

Declarațiile aparțin socialistului Grigore Novac, care a declarat că deputații din ambele partide au avut mai multe întrevederi săptămâna trecută, iar în cadrul uneia dintre ele s-ar fi stabilit chiar și o eventuală dată pentru organizarea alegerilor anticipate. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia neagră” de la TV8.

„Săptămâna trecută au fost discuții cu colegii din PAS, unde aproape s-a convenit asupra unui scenariu, pentru a ne apropia de alegerile parlamentare anticipate. Aproape s-a ajuns la un numitor comun. Înțelegerea urma să fie întărită de liderii formațiunilor politice. Nu a fost neapărat prin declarații ori semnări de documente”, a declarat deputatul socialist.

La rândul său, deputatul PAS, Sergiu Litvinenco, a recunoscut că între cele două partide au avut loc discuții privind organizarea alegerilor anticipate.

„Novac a fost dus în eroare. Noi întradevăr ne-am întâlnit pe holurile Parlamentului. Am discutat, am convenit, și pe holuri și în birouri la domnii Grosu și Bătrâncea. Am vorbit despre două respingeri ale Guvernului Gavrilița și mergem spre alegeri parlamentare anticipate. Eu am înțeles că Igor Dodon voia o întâlnire cu Maia Sandu. Noi am sugerat că nu este de același nivel. Cine este Igor Dodon la momentul de față?”, a declarat Litvinenco.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker