Evenimente

Șefa Centrului Perinatal din Ceadîr-Lunga, răpusă de COVID-19

Sistemul medical din Republica Moldova a mai pierdut un specialist de valoare.

Este vorba despre Antoninei Manastîrli, șefa Centrului Perinatal din cadrul Spitalul Raional Ceadîr-Lunga.

Anunțul a fost făcut de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu”, care a menționat că sistemul medical din țară a pierdut un ”model de profesionalism și de responsabilitate”, care și-a consacrat toată viața pacienților.

„Comunitatea academică a USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanţe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea în eternitate a Antoninei MANASTÎRLÎ, șefa Centrului Perinatal din cadrul Spitalul Raional Ceadîr-Lunga, care a decedat din cauza complicațiilor COVID-19. A fost un model de profesionalism și de responsabilitate, consacrându-și întreaga viață sistemului național de sănătate și pacienților. Veșnică amintire!”, este mesajul USMF „Nicolae Testemiţanu”. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker