EvenimenteOrhei

Şeful penitenciarului de la Brăneşti va sta 30 de zile în arest

Şeful penitenciarului de la Brăneşti, suspecatat că ar face parte dintr-o grupare criminală, va sta 30 de zile în arest.

Decizia a fost pronunţată astăzi de către magistraţii Judecătoriei Chişinău.

Viorel Perciun va sta în arest în penitenciarul numărul 13. Viorel Perciun respinge acuzaţiile şi a declarat că va contesta decizia, transmite Știri.md cu referire la Publika.md

Şedinţa de judecată în privinţa celorlalţi suspecţi continuă. 

Gruparea criminală, specializată în furturi de pe carduri bancare, a fost destructurată de către poliţişti. Este vorba despre 12 membri, dintre care doi îşi ispăşesc pedeapsa în penitenciare. 

Potrivit poliţiei, gruparea criminală ar fi comis în jur de 150 de infracţiuni, iar valoarea prejudiciului cauzat se ridică la peste 700 de mii de lei. 

Cei 12 membri ai grupării au fost reţinuţi iniţial pentru 72 de ore. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la opt ani de închisoare. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker