Evenimente

Caviar și bijuterii depistate de postul vamal

Angajații postului vamal intern de control Rezina au descoperit caviar și bijuterii în cantități comerciale fără acte de proveniență, în salonul unui BMW cu numere transnistrene.

Reținerea a avut loc la 24 noiembrie a.c., în rezultatul verificării unui autovehicul care se deplasa din stânga Nistrului, condus de un locuitor al orașului Râbnița, în vârstă de 49 de ani.

Inspectorii vamali au depistat 240 de borcane metalice cu icre de peşte a câte 130 de grame fiecare și articole de bijuterie în număr de 323 de unități.

Potrivit informațiilor preliminare, marfa nedeclarată urma să fie comercializată ilegal pe piețele din țară, unde ar fi generat un profit de circa 50 000 de lei.

Conform procedurii, bunurile au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoana implicată urmează a fi atrasă la răspundere conform prevederilor legii.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker