Evenimente

De ce anume Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest – 2021

Interpreta Natalia Gordienko va reprezenta Republica Moldova la Eurovision Song Contest 2021.

Anunțul a fost făcut de Comitetul de organizare a Concursului European de Cântec (etapa naţională). Decizia a fost luată mai ales că Natalia Gordienko, selectată la ediţia din 2020, nu a avut posibilitatea să participe din cauza pandemiei de Covid-19.

„Având în vedere faptul că artista selectată la ediţia din 2020 nu a avut posibilitatea să participe din cauza forţei majore, Comitetul de organizare a decis ca Nataliei Gordienko să i se ofere şansa de a reprezenta Republica Moldova la ediţia din 2021. Conform rigorilor anunţate de Uniunea Europeană pentru Radio Televiziune (UERT-EBU), interpreta va prezenta o nouă piesă şi conceptul scenic în termen de până la 8 martie 2021.

Piesa selectată pentru anul trecut a fost „Prison”.

Din cauza situaţiei pandemice generate de coronavirus, UERT şi organizatorul local din Regatul Ţărilor de Jos, căruia i s-a oferit dreptul de a organiza ediţia 2021 în virtutea circumstanţelor din 2020, au instituit un şir de măsuri pentru ca Eurovision Song Contest-2021 să fie organizat cu certitudine.

Cea de-a 65-a ediţie a Concursului European de Cântec se va desfăşura anul acesta în Rotterdam, Regatul Ţărilor de Jos, după ce reprezentantul acestei ţări, Duncan Laurence a câştigat concursul din anul 2019 cu piesa „Arcadie”. Concursul din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker