ApropoPolitic

Azi, despre opoziție…

Și dacă tot zic ăștia că „s-o băgat popa în politică”, măcar să nu-mi pară rău… Și totuși, azi mă întreb,  oare doar eu oi fi negru în cerul gurii și veșnic nemulțumit de cele ce se întâmplă? Unde, fraților, sunteți cei ce tunați și fulgerați prin campaniile electorale?

Aaaa…, doar atunci când vi se răcește scăunașul șoptiți pe la colțuri, iar dacă vi se reîncălzește luați iarăși apă în gură? Să vă fie de bine!

Sau alții, ce credeți, că Maia Sandu o să vă blagoslovească cu funcții după ce, de una singură, preia puterea, iar voi veți figura ca niște eroi necunoscuți pe lespezi funerare – tocmai în lista partidelor câștigătoare? Grozav!

Cât de cinic ar trebui să fie și gândul celora ce-și pregătesc „cozorokul” spre a-i schimba poziția după cum bate vântul politic? Minunat!

Un lucru pot să zic: peștele de la cap se strică, dar se curăță, taman de la coadă!

Și să știți, acest gând nu este despre politică, este despre suflete corupte de putere, despre suflete lâncezite și nepăsătoare, despre cei singuratici, care după vorba voastră „luptă cu morile de vânt”. 

Așadar, despre păcat și (din) păcate.

Sergiu Aga, paroh al Bisericii „Sfântul Cuvios Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei, consilier independent orășenesc și raional de Orhei, Consilier cultural al Mitropoliei Basarabiei.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker