Social

Ciocoi: Ar putea fi reintroduse restricții mai dure pentru asigurarea securității epidemiologice

Ciocoi: ”Ar putea fi reintroduse restricții mai dure pentru asigurarea securității epidemiologice.”

În cadrul ședinței de ieri, 12 februarie, a Guvernului, prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi a vorbit despre evoluția îngrijorătoare a numărului de cazuri noi de infectare cu COVID-19.

În acest context, prim-ministrul a menționat că CNESP ar putea să reintroducă restricții mai dure pentru asigurarea securității epidemiologice, în cazul în care numărul de îmbolnăviri se va menține în continuare ridicat.

„În ultimele zile avem o cifră tot mai mare de noi infectări, ajungem la 1000 de infectări pe zi, lucru care ne îngrijorează. Cu această ocazie, îndemn cetățenii să fie mai precauți în respectarea normelor sanitare. În următoarele zile vom convoca ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică, în cadrul căreia vor fi luate deciziile necesare în vederea prevenirii noilor cazuri. Nu vor fi decizii ușoare, va trebui să întreprindem măsuri radicale pentru a asigura securitatea epidemiologică a R. Moldova”, a declarat Aureliu Ciocoi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker