RezinaSocial

În atenția părinților cu copii de vârstă preșcolară din or. Rezina!

În atenția părinților cu copii de vârstă preșcolară din or. Rezina!

Pe 19 februarie, la ora 10, redacția ziarului CUVÂNTUL preconizează o dezbatere publica online prin intermediul platformei zoom privitor la situația care s-a creat în or. Rezina în domeniul educației preșcolare, la care sunt invitați conducerea Primăriei, consilieri locali, colaboratori ai grădinițelor, părinți, medici.

Vrem să discutăm despre problemele existente în acest domeniu, cauzele acestora și căile de soluționare a lor. 

Rugăm doritorii  să ne informeze operativ despre disponibilitatea de a participa  la această dezbatere, oferindu-ne și adresa la care să vă trimitem linkul de conectare.

Cu respect, Tudor Iașcenco

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker