EvenimenteRezina

La Rezina activează un Club al Adulților

Luna ianuarie 2021 a fost una productivă pentru persoanele care au dorit să învețe. Această oportunitate o au cei care vor să activeze în Clubul Adulților din Rezina (CAR), fondat la 13 ianuarie curent sub patronajul Palatului raional de cultură „N. Lupov”. 

La prima ședință s-a discutat Regulamentul și au fost alese organele de conducere. Președintă a Clubului a fost aleasă Zinaida Bogaciuc, asistată de un birou format din 5 persoane. Scopul CAR este motivarea participării adulților la instruiri în domeniul social și cultural.

Motivația a fost pe potrivă, fiindcă în prima lună a anului curent, CAR a avut trei instruiri: pe 13, 21 și 27 ianuarie. Membrii Clubului au fost instruiți în scrierea proiectelor pentru a putea participa la „Bugetarea parcipativă”, care le va ajuta să rezolve împreună cu APL de nivelul I problemele din comunitate.

Instruirile cu această tematică vor continua și în lunile februarie-martie.

Liuba Stavinschi, specialistă principală, metodistă la PRC „N. Lupov”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker