Evenimente

Grupare organizată din Orhei, reţinută pentru crime excepţional de grave

Şase locuitori ai raionului Orhei au fost reţinuţi pentru o serie de crime excepţional de grave, comise încă acum zece ani. Potrivit procurorilor, cei şase fac parte dintr-o grupare criminală organizată, relatează radioorhei.info.

Procurorii au constatat că, în anul 2008 membrii grupării au comis o serie de crime grave în privinţa a trei locuitori ai satului Lucaşeuca, pe care i-au răpit, bătut şi jefuit . Reţinuţii mai sunt bănuiţi că la mijlocul lunii iunie 2006 l-au omorât pe un locuitor al oraşului Orhei, cadavrul căruia nu a fost găsit nici până în prezent.

Într-un comunicat al Procuraturii Generale se afirmă că, după comiterea crimelor, organele de drept au muşamalizat faptele, dar de curând ordonanţele de neîncepere a urmăririi penale au fost anulate. Celor şase le-au fost eliberate mandate de arestare pentru 30 de zile.

Sursa foto: Moldova24

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker