Politic

Dodon, sfătuit să-și ceară public scuze pentru discursul său despre „femeie fără familie și valori”

Dodon, sfătuit să-și ceară public scuze pentru discursul său despre „femeie fără familie și valori”.

Platforma pentru Egalitate de Gen a anunțat într-o postare că a câștigat dosarul împotriva lui Igor Dodon, bazat pe discursul său despre ”femeie fără familie și zero valori.

„Eu pledez pentru niște lucruri pentru care ține marea majoritate. Care sunt valorile oponentului meu? Acolo e zero valori. În viața ei nu a avut familie, merge la marșurile astea prin Chișinău, detestă istoria țării noastre”, striga Dodon în ajunul celui de-al doilea tur prezidențial din noiembrie 2020.

Socialistului i s-a recomandat să-și ceară public scuze pentru declarațiile sexiste și instigatoare la discriminare.

„Noi, Platforma pentru Egalitate de Gen, am câştigat dosarul la Consiliul pentru egalitate împotriva lui Dodon, pe discursul lui despre femei fără familie și valori și pe constipația lui verbală veşnică referitor la „valorile tradiționale”. Consiliul i-a recomandat dlui Igor Dodon să aducă scuze publice pentru declarații sexiste și instigatoare la discriminare”.

Zabelinschii Anton

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker