Politic

Durleșteanu: Nu am nicio relație cu Partidul Șor. Nu-i cunosc pe nimeni, personal

Durleșteanu: ”Nu am nicio relație cu Partidul Șor. Nu-i cunosc pe nimeni, personal.”

Mariana Durleșteanu este candidata propusă de PSRM la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova. După ce candidatura acestia a fost propusă, Durleșteanu a declarat că nu știa că Partidul Șor a votat pentru ea, ba mai mult, aceasta spera ca ei să nu o facă, întrucât ideologiile ei sunt puțin diferite, menționează agora.md.

”Nu am nicio relație cu Partidul Șor. Nu-i cunosc pe nimeni, personal. Nu am niciun contact cu ei. Eu speram că ei totuși nu vor vota pentru că ideologiile mele sunt un pic mai diferite. Eu nu am știut că ei au semnat”, a menționat Durleșteanu.

Totodată, candidata propusă de socialiști a menționat că propunerea de a fi înaintată la funcția de prim-ministru a venit din partea Zinaidei Greceanîi, iar ea a acceptat, deoarece este un candidat apolitic și vrea să ajute cetățenii Republicii Moldova.

„Aceasta propunere a venit de la doamna președintă a Parlamentului, Zinaida Greceanîi și a mai multor partide, nu doar PSRM. Am avut mai multe discuții și mai mulți oameni m-au abordat ca să revin în R.  Moldova. Chiar dacă fiind în diaspora de zece ani nu pot privi cu indiferență lucrurile care se întamplă. Am stat și eu în ploaie ca să votez. – Ați votat-o pe Maia Sandu?- Da și asta nu ascund. Asta a fost doleanța mea de a face schimbări”, a mai adăugat Mariana Durleșteanu.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker