Horoscop

Ce ne aduce Anul Bivolului Alb de Metal

În astrologia chineză, anul 2021 este al Bivolului Alb de Metal, fiind un an al asumării responsabilităților, al muncii grele, al organizării și perseverenței, al determinării și al meritului.

Bivolul este un animal puternic, hotărât sau chiar încăpățânat, statornic și loial, sincer și de încredere. El inspiră munca grea, perseverența, forța și rezistența de care dă dovadă pentru a-și atinge scopurile. În general, în anul Bivolului, rezultatele vin după muncă și nu după noroc. Bivolul semnifică, de asemenea, succes și statornicie, pace și armonie, familie și dragoste, stabilitate, disciplină și organizare, răbdare și determinare.


Așadar, suntem încurajați în 2021 să muncim pentru a ne urma și realiza visurile, să ne respectăm și protejăm familia, să ne organizăm bine timpul și prioritățile, să rămânem pe drumul nostru, în ciuda greutăților, pentru a atinge succesul.
Atenție și în privința sănătății, Bivolul are vulnerabili plămânii, așadar există un risc mai mare să suferim de afecțiuni respiratorii.

Culorile anului chinezesc 2021: 

Roșu și verde
Aceste culori echilibrează fluxurile de energie ale celor cinci elemente din Cosmologia chineză și Feng Shui. Verde reprezintă natura, în timp ce roșu reprezintă focul.

Carieră și bani
Unele zodii vor avea și noroc la bani, însă fără muncă acesta nu va veni și nici nu va putea fi fructificat. Chiar și cele mai norocoase zodii au nevoie să muncească pentru a crea oportunitățile financiare, dar și pentru a le gestiona eficient și productiv veniturile.
Așadar, în privința finanțelor, putem spune că cine sădește, culege, sau cine muncește, are. Din păcate veniturile nu vor fi proporționale cu munca, uneori pentru aceleași venituri poate fi necesar un efort mai mare. În tot cazul, nu este un an în care să lenevim și să așteptăm ca banii să pice. Este un an de trudă, însă care ne va ajuta să ieșim mai repede și mai bine din situații de criză.

Familie și relații
Bivolul este familist, loial, protector și blând cu cei dragi. Toate aceste influențe le vom simți și noi în raport cu familia noastră, care va ocupa loc prioritar în interesele noastre din acest an.
Astfel, familia va fi vizată pentru fiecare, indiferent că vorbim despre părinți sau despre familia construită, cu partener de viață și copii.

În familie vor avea loc multe evenimente, iar unele dintre acestea vor fi chiar încercări. Este un an al adaptării și reorganizării familiale, rutina pe care o știam până acum pare să se schimbe, prin unele aspecte, definitiv. Nu este tocmai o veste rea, căci în final ne vom simți mai aproape de cei dragi, mai aproape de noi înșine, ne vom redescoperi într-o lumină nouă, vom ști mai bine ce dorim de la viața noastră familială și intimă, ne vom cunoaște mai bine pe noi și pe cei dragi nouă.

Sănătate și stil de viață
În acest an, dacă nu ați simțit deja aceasta de la finalul lui 2020, ne vom simți îndemnați să avem mai multă grijă de sănătatea noastră, de aspectul fizic și stilul de viață. Așadar este posibil să ne schimbăm dieta cu alegeri mai sănătoase, să mergem la medici pentru a rezolva unele probleme care ne măcinau de mai mult timp, ne vom proteja sănătatea și chiar vom face pași în prevenție.


Deși anul Bivolului ridică semnale de alarmă în privința sănătății respiratorii – plămânii fiind cei mai vulnerabili pentru Bivoli, totuși vom învăța să luăm măsurile necesare pentru a ne fi mai bine. Vom mânca mai sănătos, vom face mai mult sport, vom fi mai atenți la igienă și astfel este posibil ca la finele lui 2021 să constatăm că suntem cu mult mai bine decât la începutul acestuia. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker