Politic

Gavrilița: Atunci când va fi cazul, vom veni în Parlament. Nu ne vom grăbi

Gavrilița: ”Atunci când va fi cazul, vom veni în Parlament. Nu ne vom grăbi.

Candidata desemnată la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, Natalia Gvarilița, susține că în scurt timp va veni cu o nouă propunere spre colegii săi din Parlament.

Totodată, aceasta a declarat că nu va merge la consultări cu fracțiunile parlamentare pentru că nu își dorește ca Guvernul său să fie votat și că așteaptă încă o tentativă eșuată pentru ca să se declanșeze alegerile anticipate.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii ,,În Profunzime” de la ProTV.

„Vom discuta cu colegii, atât cu cei din PAS, cât și cu colegii din Guvernul propus. Vom discuta care sunt pașii de mai departe. Atunci când va fi cazul, vom veni în Parlament. Nu ne vom grăbi. Din momentul în care spunem că aceasta este calea spre anticipate, primul pas, a avut loc o tentativă eșuată, mergem consecvent mai departe, nu văd de ce ar fi diferită abordarea și în acest caz. Colegii mei din PAS discută cu deputații tuturor fracțiunilor pe platforma parlamentară, nu vedem necesitatea să ne ducem și noi”, a declarat Gavrilița.

Amitnim că Maia Sandu a înaintat-o din nou ieri pe Natalia Gavrilița la funcția de prim-ministră.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker