EvenimenteOrhei

Poliția din Orhei întreprinde acțiuni de prevenirea bullying-ului în rândul elevilor din Orhei

Poliția din Orhei întreprinde acțiuni de prevenirea bullying-ului în rândul elevilor din Orhei.

După ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini în care un grup de fete din Chișinău exercitau violență fizică asupra unei colegi de școală, polițiștii din Orhei au întreprins mai multe acțiuni de prevenire a fenomenului de bullying în rândul elevilor.

Polițiștii, împreună cu elevii, au discutat despre cum poate fi prevenit bullying-ul, cum se manifestă, cine este agresor şi cine este victimă. De asemenea, elevii au aflat care sunt caracteristicile bullying-ului, care sunt urmările unui astfel de comportament pentru cei implicaţi, fie că sunt victime, agresori sau martori.

Totodată, tinerii au fost informaţi şi cu privire la principalele măsuri pe care trebuie să le adopte pentru navigarea online în siguranţă. Discuţiile au fost interactive, recomandările făcute fiind transmise într-o manieră mai puţin formală, prin joc, aplicaţii practice şi metode interactive.

Poliția din Orhei întreprinde acțiuni de prevenirea bullying-ului în rândul elevilor din Orhei
Foto: IP Orhei
politia Poliția din Orhei întreprinde acțiuni de prevenirea bullying-ului în rândul elevilor din Orhei
Foto: IP Orhei
Poliția din Orhei întreprinde acțiuni de prevenirea bullying-ului în rândul elevilor din Orhei
Foto: IP Orhei
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker