Politic

Dodon, despre Guvernul Gavrilița: Lista de miniștri – parcă-s chicați de pe lună

Dodon, despre Guvernul Gavrilița: ”Lista de miniștri – parcă-s chicați de pe lună.”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu susține candidatura Nataliei Gavrilița la funcția de premier al Republicii Moldova, ba mai mult, socialiștii anunță intenția de a forma o majoritate parlamentară pentru susținerea propriul candidat, Marianei Durleșteanu, în calitate de șefă a Executivului.

Totodată, liderul PSRM, Igor Dodon, s-a arătat indignat de actuala listă a miniștrilor, menționând că toți sunt ”chicați de pe lună”. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui briefing de presă.

„Ce se dezbate și ce trebuie să votăm noi azi în Parlament? Care este sensul? Lista de miniștri – parcă-s chicați de pe lună. Știu doar unde-i sediul PAS. Sunt desprinși de realitățile din Moldova, dar intenționat au fost puse persoanele pe listă ca să nu fie votate. Acest program este o parodie. Au aruncat acolo câteva fraze știind că președintele lor i-au trimis în Parlament în glumă”, a declarat Igor Dodon. 

Amintim că formațiunile politice ”Pentru Moldova” și ”Partidul Șor” au părăsit plenul încă de la început, iar deputata Violeta Ivanov a declarat că ”asistă la un act de trădare a cetățenilor Republicii Moldova și la un circ ieftin de prost gust.”

Anton Zabelinschii

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker