Politic

Deputații Pentru Moldova și Partidului Șor au părăsit sala plenului

Deputații Pentru Moldova și Partidului Șor au părăsit sala plenului înainte ca Natalia Gavrilița să ceară votul de încrede pentru investirea Cabinetului.

Violeta Ivanov a declarat că asistă la un act de trădare a cetățenilor Republicii Moldova și la un circ ieftin de prost gust: ”Arătați-mi un singur exemplu în care șeful statului propune un candidat la funcția de premier și cheamă toți deputații să nu-l susțină, iar propriul partid nu-l susține. Este un act de trădare a cetățenilor RM în aceste vremuri extrem de grele. Ne impuneți o agendă falsă și un circ de prost gust.”

Totodată, deputatul PAS, Igor Grosu, a menționat că unii s-au pregătit de circ din start pentru ca să se demonstreze încă odată ”cât e de mizerabil acest Parlament.”

„Înțeleg că negocierile nocturne nu au dat rezultate. Noi asistăm la un exercițiu fără precedent când ditamai fracțiuni parlamentare merg la consultări și spun că toți vrem anticipate, dar noaptea negociază, cer ministere, fură miliarde. Unii s-au pregătit de circ de toată splendoarea. Dacă vrem show, asta o să fie. Încă o dată o să demonstreze cât e de mizerabil acest Parlament”, a intervenit Igor Grosu, de la PAS. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker