Politic

Dodon: PSRM va participa la ședința în care Guvernul Gavrilița va cere votul de încredere

Dodon: ”PSRM va participa la ședința în care Guvernul Gavrilița va cere votul de încredere.”

După ce Igor Dodon a declarat că Partidul Socialiștilor din Republica Moldova nu va vota Guvernul Gavrilița, ieri, după ședința fracțiunii parlamentare a PSRM, liderul socialiștilor a declarat fracțiunea lor parlamentară va participa la ședința de joi, 11 februarie, a Parlamentului în care Guvernul Gavrilița va cere votul de încredere.

„Am participat la ședința fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova. Am discutat cu deputații agenda următoarelor ședințe ale Parlamentului…

Primul subiect abordat a fost ședința de mâine a parlamentului, în cadrul căreia este preconizată prezentarea programului și componența Guvernului, propuse de candidatul Natalia Gavriliță. În cadrul discuțiilor a fost luată decizia ca fracțiunea PSRM să participe la ședința de mâine”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker