Evenimente

A fost găsită femeia care și-a abandonat copilul în scara unui bloc

A fost găsită femeia care și-a abandonat copilul în scara unui bloc.

Săptămâna trecută, pe 6 februarie, în scara unui bloc locativ din Chișinău a fost găsită o fetiță de aproximativ două săptămâni abandonată.

Ieri, 9 februarie, poliția din capitală a găsit și identificat femeia care a abandonat copilul. Aceasta s-a dovedit a fi o tânără de 20 de ani, originară din Raionul Hâncești, iar acum femeia urmează a fi audiată de către ofițerul de urmărire penală și procurorul de sector.

Cazul şocant al bebelușului de aproximativ două săptămâni, abandonat sâmbătă, la etajul șase al unui bloc de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din Capitală, a sensibilizat mai mulţi oameni. Copilul a fost transportat de urgență la spital, starea lui de sănătate fiind una bună.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker