Util

Horoscop 5 – 11 decembrie

Berbec: De miercuri începând, Venus traversează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Pentru câteva săptămâni, astrele favorizează acest sector de viață, fapt pentru care de dorit ar fi să te axezi pe aceste aspecte în zilele care urmează. Nu numai că poți înregistra progrese spectaculoase, dar vei reuși să obții unele câștiguri substanțiale.

Taur: Joi și vineri, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, accentuându-ți starea de nervozitate. De regulă nu ești o persoană care răspunde prea ușor unor astfel de stimuli, dar de data aceasta, s-ar putea să iei pe toată lumea prin surprindere. Oricare ar fi situația, cert este că nu rezolvi nimic dacă-ți pierzi cumpătul și reacționezi într-un fel dramatic. 

Gemeni: Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău gene-ral, generând apariția unor evenimente importante în acest sector de viață. Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat de afaceri, raportul de forțe s-ar putea dezechilibra destul de mult zilele acestea. Ar fi cazul să cădeți la o înțelegere în ceea ce privește responsabilitățile și drepturile fiecăruia. Altfel, apar probleme.

Rac: În cursul zilei de sâmbătă, Soarele i se alătură lui Saturn în casa sănătății din horoscopul tău general, aruncând o rază de lumină asupra sursei lipsei tale de energie din ultima vreme. Poate fi vorba de un stil de viață și alimentație nepotrivit, fapt pentru care acum ar fi momentul ideal să faci o schimbare de care să te poți bucura pe viitor. Redu cantitatea de alimente grase consumate.

Leu: Zilele de marți și miercuri riscă să vină la pachet cu sentimente de gelozie și posesivitate care riscă să-și pună amprenta pe viața de cuplu. Cel mai probabil, tu sau partenerul veți avea tendința de a-l sufoca pe celălalt, nerespectându-i libertatea personală. Cu cât realizați mai repede că o relație de cuplu nu funcționează optim în astfel de termeni, cu atât evitați mai ușor un dezastru.

Fecioara: Zilele de marți și miercuri pot fi acompaniate de momente cu adevărat magice în cuplu. Această atmosferă riscă să fie însă spulberată de multitudinea de sarcini casnice pe care tu și partenerul trebuie să le duceți la îndeplinire. Joi și/sau vineri, lipsa banilor ar putea produce unele tensiuni în viața sentimentală, dar dacă strângeți amândoi cureaua, veți reuși să treceți și peste acest hop. 

Balanţa: Prezența Lunii de marți și miercuri din casa muncii poate determina apariția unor încurcături din punct de vedere profesional. Cel mai probabil, acestea se datorează faptului că tu și colegii de muncă vorbiți, dar nu spuneți nimic. Dacă ați mai lucra la acest aspect, s-ar reduce semnificativ riscul neînțelegerilor care s-ar putea răsfrânge asupra calității muncii voastre din acele zile.

Scorpion: Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general. Fie că lucrurile merg bine între tine și partener ori cam șchiopătează de la o vreme încoace, indicat ar fi să nu amestecați pe nimeni în bucătăria internă a cuplului. În caz contrar, s-ar putea să nu-ți convină cărei tabere aleg să se alăture. Cel mai bine este să vă spălați rufele murdare în interior.

Săgetător: Timpul liber de care dispui marți și miercuri ar trebui petrecut în compania familiei, cu atât mai mult dacă i-ai cam neglijat pe cei dragi în ultima vreme. Aveți multe de câștigat dacă stați mai mult unii în preajma celorlalți și vorbiți despre ceea ce apreciați unii la ceilalți, respectiv despre ceea ce vă nemulțumește în comportamentul celor dragi. În felul acesta, se cultivă armonia.  

Capricorn: Zilele de sâmbătă ar trebui dedicate partenerului și copiilor. Gândește-te cum anume i-ai putea răsfăța în acest sfârșit de săptămână fără să-ți pui bugetul în pericol. Nu trebuie decât să-ți întinzi antenele pentru a afla dacă au loc evenimente cu intrare liberă în zona ta sau alte astfel de activități care nu te solicită prea mult din punct de vedere financiar. Caută să fii inventiv/ă. 

Vărsător: Zilele de sâmbătă și duminică se cer petrecute în compania familiei, mai cu seamă a celei de origine. Îți vine greu să stai prea mult timp în preajma părinților, mai ales atunci când încep să te cicălească cu tot felul de nimicuri. Cu cât ești mai înțelegător/oare, cu atât vei reuși să vezi dincolo de aceste mici dezavantaje. Vă vor face tuturora bine aceste clipe.

Peşti: Faptul că nu stai prea bine cu banii joia și vinerea aceasta poate afecta într-o anumită măsură și relația pe care o ai cu unii prieteni. Aceștia ar putea să-ți reproșeze că nu te alături activităților de grup și că nu faci act de prezență atunci când toată lumea se străduiește să se adune. Poate dacă le-ai explica cum stă treaba, ar înțelege care este motivul.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker