RezinaSocial

Două femei din Rezina fac acțiuni de salubrizare

Două femei din Rezina fac acțiuni de salubrizare pentru că le pasa de mediu.

Le pasă de locul și mediu în care traiesc, anume din acest motiv întreprind regulat niște acțiuni de salubrizare în Rezina.

Este vorba despre două femei din Rezina, care deseori organizează mici acțiuni de salubrizare. Nu sunt indiferente și le pasă de mediul înconjurător și sănătatea oamenilor.

Reporterul Ecopresa.md, Andrei Bordian, le-a surprins recent cum adunau gunoiul de la o intrare în subsolul blocului de pe strada Basarabia 6, din orașul Rezina. „

Luptăm împotriva ignoranței. Altruismul este mai presus de toate. Dacă fiecare din noi ne-ar urma exemplul și ar face-o cel puțin câte o jumătate de oră pe zi, am trăi într-o lume perfectă. Cel mai mult ne dorim ca oamenii să fie educați și să arunce gunoiul doar la tomberoanele din oraș”, povestesc doamnele.

Este un bun exemplu de promovare a unui mod de viață responsabil din punct de vedere al deșeurilor.

Sursa
YouTube: Rezina în Obiectiv
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker