Orhei

Orheiul, cel mai afectat raion din cauza gheții. 64 de localități sunt fără energie electrică

Orheiul, cel mai afectat raion din cauza gheții. 22 de localități sunt fără energie electrică.

Potrivit Premier Energy, din cauza depunerilor de gheață și a codului galben de precipitații, firele de curent din mai multe localități au cedat. Astfel, în prezent, 22 de localități din raionul Orhei sunt fără curent electric.

Echipele de intervenție operativă au lucrat toată noaptea pentru a securiza locurile rupturilor de conductoare și a înlătura copacii căzuți peste fire, iar din primele ore ale dimineții au fost implicate în lucrări 57 de formațiuni mobile dotate cu tehnica și materialele necesare pentru intervenții, informează radioorhei.info.

Astfel, cetățenii sunt rugați să nu atingă firele lăsate pe jos, iar în caz de urgență să apeleze la 112.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker