Politic

Dodon: PSRM nu va vota Guvernul Gavrilița. Bolea: Urmează să luăm decizia în partid

Dodon: ”PSRM nu va vota Guvernul Gavrilița.” Bolea: ”Urmează să luăm decizia în partid.

După ce liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a declarat că socialiștii nu vor vota Guvernul Gavrilița, deputatul socialist Vasile Bolea declară că decizia de a vota sau nu Guvernul urmează să fie luată în partid în zilele ce urmează.

„Discuțiile vor avea loc în cadrul partidului și decizia urmează să fie luată de Executivul Politic. Evident că o să vină și propuneri din partea președintelui partidului”, a declarat deputatul socialist.

Amintim că Igor Dodon a declarat că nu există nici o șansă ca PSRM să voteze candidatul înaintat de Maia Sandu la funcția de prim-ministru. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker