OrheiȘtiri

Un tânăr din Seliște, Orhei a fost bătut și răpit de prietenii de pahar

Un tânăr din Seliște, Orhei a fost bătut și răpit de prietenii de pahar.

La sfârşitul săptămânii trecute, polițiștii din Orhei au fost alertați de către un tânăr cu vârsta de 22 de ani, originar din satul Seliște raionul Orhei, pe faptul că în urma unui conflict verbal cu un cunoscut ar fi fost bătut și urcat cu forța în automobilul agresorului, anunță Inspectoratul de Poliție Orhei, citat de radioorhei.info.

În rezultatul măsurilor speciale de investigații, polițiștii din Orhei, au stabilit că, tânărul, a consumat băuturi spirtoase împreună cu încă doi prieteni, iar ca urmare între partea vătămată și unul din bărbați s-a iscat un conflict verbal care a degenerat în bătaie.

Agresorul de 26 de ani, folosind o bâtă baseball din lemn, i-ar fi aplicat mai multe lovituri peste diferite părți ale corpului tânărului de 22 ani, ca mai apoi partea vătămată să fie urcată și transportată cu forța în portbagajul autoturismului până la margine de sat.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru ,,Răpire de persoană,, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate de așa infracțiune se pedepsesc cu închisoare de până la 10 ani.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker