Evenimente

Ce zile vor fi declarate libere în 2017

Guvernul planifică trei minivacanțe pentru 2017. Un nou proiect de lege privind zilele libere va fi discutat la Guvern, relatează www.unimedia.info.

Se propune ca zilele de 8 mai, 2 iunie și 1 septembrie să fie considerate zile de odihnă, iar zilele de 13 mai, 10 iunie și 9 septembrie – zile de lucru.

În descrierea proiectului se menționează că salariații care în ziua declarată de odihnă încă nu se aflau în raporturi de muncă cu unitatea în cauză, salariații ale căror contracte de muncă erau suspendate la data respectivă, precum și cei care se aflau în concediu medical, de maternitate sau parțial plătit pentru îngrijirea copilului până la vârsta de trei ani, în concediu suplimentar pentru îngrijirea copilului până la vârsta de la trei la șase ani, în concediu de odihnă anual, în concediu neplătit și în concediu de studii nu au obligația de a se prezenta la serviciu în ziua declarată lucrătoare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker