Social

Maia Sandu: Sunt gata să mă vaccinez drept exemplu pentru oamenii îngrijorați

Maia Sandu: ”Sunt gata să mă vaccinez drept exemplu pentru oamenii îngrijorați.”

Președinta Maia Sandu a declarat că este gata să se vaccineze public împotriva COVID-19 pentru a da un exemplu oamenilor îngrijorați și a demonstra că nu există nici un pericol.

Sunt gata să mă vaccinez doar ca exemplu sau ca dovadă pentru cetățenii care ar putea să fie îngrijorați despre acest vaccin. Dar trebuie să mergem la oamenii cei mai expuși”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, președinta a menționat că în prima etapă vor fi vaccinați oamenii care sunt expuși zilnic la riscul de a fi infectați, și anume medicii.

„Sunt oameni care au nevoie mai mare de vaccin decât mine. Sunt oameni mult expușin decât mine și aici mă refer, în special, la medicii din prima linie și ei sunt primii care trebuie să aibă acces la vaccin. Să vedem care este volumul primei tranșe de vaccinuri.”

Amintim că primele loturi de vaccin vor ajunge în Republica Moldova la mijlocul lunii februarie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker