EvenimenteOrhei

Salvatorii şi pompierii la datorie

În prima săptămâna a lunii februarie angajații DSE mun. Orhei au fost implicați în mai multe intervenții cum ar fi stingerea focului, tractări auto, salvarea animalelor, deblocări de uși.

După cum a relatat pentru CUVÂNTUL Diana Maxim, ofiţer superior serviciul prevenţie, la 01 februarie la Orhei salvatorii au deblocat o ușă, iar la Rezina salvatorii au sărit în ajutorul unui șofer care a rămas blocat în zăpadă, fiindu-i  tractat automobilul.

A doua zi salvatorii din Orhei au avut o intervenție mai puțin obișnuită, în urrma căreia a fost salvată o pisică blocată pe un pilon de electricitate din str. Tricolorului, Orhei.

În seara zilei de 03 februarie pompierii din Telenești au stins incendiul la coșul de fum dintr-o gospodărie din s. Ghiliceni. 

Tot la Telenești, în Chițcanii Vechi la 04 februarie a ars intr-o gospodărie bucătăria de vară. Pompierii au intervenit operativ pentru a lichidarea incendiului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker