Economie

Comuna Sârcova este pregătită de iernare

După cum afirmă dna Nadejda Cioban, primara comunei Sârcova, în această săptămână sectorul Rezina al SA „Drumuri-Orhei” a finalizat reparaţia drumului central din satul Sârcova, profilându-l cu pietriș. Astfel, toate măsurile preconizate pentru pregătirea satelor Sârcova și Piscărești către sezonul rece au fost îndeplinite.

Pe parcursul verii au fost reparate 4 poduri și alte 6 podețe peste râuleţul Valea Rezinei, care divizează s. Sârcova în două părți. La lucrările de reparaţie au contribuit și locuitorii satului. La fel, au fost asfaltate segmentele drumului central, care au fost deteriorate în timpul trasării apeductului. La apeduct în timpul de față sunt conectate diferite edificii de menire social-culturală, dar și 102 gospodării individuale. Sistemul de iluminare stradală a trecut revizia tehnică și funcționează normal.

Clădirile punctului medical, gimnaziului, grădiniței de copii, bibliotecii, Casei de cultură și primăriei sunt pregătite pentru sezonul rece, sistemele de încălzire ale acestora funcționează în regim normal și sunt aprovizionate cu gaze naturale, cărbuni sau peleți, a mai relatat primara Nadejda Cioban.

Ion Perciun

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker