EvenimenteOrhei

Doi minori din Pohorniceni, Orhei sunt cercetaţi pentru jaf

Doi minori, ambii de 17 ani, sunt cercetaţi în stare de libertate pentru jaful săvârşit asupra unui bărbat.

Prezumtiva victima s-a plâns la poliţie că a fost atacat în timp ce se deplasa la locul de muncă, ramânând fără telefon mobil, o sumă de bani şi alte lucruri, informează IP Orhei, citat de radioorhei.info.

Bărbatul este originar din raionul Şoldăneşti, dar lucrează la Orhei. El susţine că persoane necunoscute l-au abordat în noaptea de 2 spre 3 ianurie, când se deplasa la locul de muncă. După ce i-au acoperit capul cu scurta, acestia i-au sustras telefonul mobil, geanta cu produse alimentare, buletinul de identitate şi 2000 de lei.

Ca urmare a acțiunilor speciale de investigații întreprinse de către polițiștii din Orhei, suspecții au fost identificați, aceștia fiind doi minori, din satul Pohorniceni. Cei doi şi-au recunoscut vina și au predat benevol telefonul mobil, buletinul de identitate, geanta cu produsele alimentare și o parte din banii sustrași.

Minorii sunt la prima abatere de la lege și sunt cercetați în stare de libertate pentru jaf, având obligația de a se prezenta la organul de urmărire penală.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker