Politic

Gavrilița: Avem șanse foarte puține, pentru că prezentăm cetățenilor un Guvern anticorupție, proeuropean

Gavrilița: „Avem șanse foarte puține, pentru că prezentăm cetățenilor un Guvern anticorupție, proeuropean.”

Candidata desemnată la funcția de premier al Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, susține că sunt puține șanse ca Guvernul propus să fie votat în Parlament, întrucât acesta este un Guvern ”anticorupție, proeuropean, cu un program de guvernare serios, profesionist, puternic, care, cu adevărat poate aduce mai multă justiție și mai multă dreptate, mai multă bunăstare, care poate scoate R. Moldova din izolare internațională.”

Declarațiile au fost făcute de Natalia Gavrilița ieri, 5 februarie, în cadrul emisiunii „Bună seara cu Mircea Surdu” de la Moldova 1.

„Avem șanse foarte puține, pentru că prezentăm cetățenilor un Guvern anticorupție, proeuropean, cu un program de guvernare serios, profesionist, puternic, care, cu adevărat poate aduce mai multă justiție și mai multă dreptate, mai multă bunăstare, care poate scoate R. Moldova din izolare internațională, care poate implementa viziunea de dezvoltare a țării pe care a propus-o Maia Sandu în alegerile prezidențiale. În cazul în care deputații călători, care au uitat de promisiunile cetățenilor, nu vor vota pentru acest program anticorupție și proeuropean, atunci noi suntem pregătiți pentru a veni în susținerea oamenilor și să pregătim țara de anticipate”, a declarat Gavrilița.

Amintim că ieri, 5 februarie, a fost făcută publică lista eventualilor miniștri în Guvernul candidatei desemnată la funcția de premier al R. Moldova, Natalia Gavriliţa.

Lista eventualilor miniștri:

  • Mihai Popșoi – Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene
  • Ion Luca – Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului
  • Anatolie Nosatîi – Ministerul Apărării
  • Andrei Spînu – Ministerul Economiei și Infrastructurii
  • Anatolie Topală – Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării
  • Rozalina Albu – Ministerul Finanţelor
  • Ala Nemerenco – Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale
  • Viorel Cibotaru – Viceprim-ministru pentru Reintegrare
  • Ana Revenco – Ministerul Afacerilor Interne
  • Sergiu Litvinenco – Ministerul Justiției
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker